Meratol Recensioner – Var Köpa Meratol Piller

Meratol

Meratol Recensioner – Var Köpa Meratol PillerMeratol är multi-action bantningsmedel som hävdar att öka ämnesomsättningen, minska trötthet, öka vakenhet och uthållighet i ett piller! Med massor av uppmärksamhet i media UK gör den till en av 2011 är antalet en UK säljer bantningsmedel, vi veta om Meratol är en effektiv viktminskning tillägg, en vakenhet piller eller resultatet av smart marknadsföring

Som innehåller den ständigt populära hetaste ingrediensen (bokstavligen!) för tillfället Capsicum extrakt (finns i röd chili), Meratol innehåller sammanlagt 4 viktminskning ingredienser, de hävdar är kliniskt bevisad för att hjälpa dig att äta mindre och bränna mer kalorier. Låt oss ta reda på om Meratol står upp för granskning!

 • Av avancerade hälsa som producerar ett antal populära kost varumärken
 • Innehåller några lovande ingredienser

Meratol fakta

 • Lauren Goodger stjärnan i The endast sätt är Essex stöder Meratol
 • I UK media på GMTV, Daily Mail och Day break
 • Vikt förlust fordringar utmanas av Advertising Standards Authority (ASA)

Meratol är utvecklat av avancerade hälsa som producerar ett antal mycket populär och framgångsrik viktminskning kompletterar i Storbritannien. Liksom de flesta av deras produkter har de en påfallande väl utformade och välskriven hemsida som verkligen imponerar.

Det finns också en kundsupport sida som ger både de brittiska och internationella service kundnummer, tillsammans med e-postadress och web form. De hävdar att de ger också 24 timmars kundsupport med frågor svarade inom 24 timmar!

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Meratol anspråk göra

Tidigare hävdade Meratol den arbetat för att blockera upptaget av upp till 82% av kolhydrater som konsumeras. Med ASA är rannsakas påståenden har förändrats så att nu Meratol hävdar att det det enda tillägg som du behöver:

 • Hjälp öka ämnesomsättningen
 • Bidra till ökad vakenhet och uppmärksamhet
 • Hjälp öka energinivåer
 • Bidra till att minska trötthet

Meratol är ett tillägg som syftar till att hålla dig fokuserad medan bantning och kan också minska kaloriintaget, blockera kolhydratintag, bränna kalorier och mat cravings.

Meratol fungerar?

Det finns hänvisningar till 3 kliniska studier att backa upp vikt förlust påståenden, dessa ser att visa effektiviteten hos några av ingredienserna i Meratol.

Medan studier visar positiva resultat, har inga kliniska studier genomförts med Meratol. Effektiviteten av Meratol är därför enbart baserad på dessa få studier.

Med detta i åtanke föreslår vi att konsumenter kan gå ner i vikt samtidigt som man tar Meratol men utan några kliniska data är det svårt att bekräfta ett eller annat sätt!

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Meratol ingredienser

Inledningsvis saluförs som mestadels en effektiv kolhydrat blocker ASA försättande innebär dessa påståenden har tagits bort. Detta innebär att referenser till att minska kolhydratintaget har varit bagatelliseras.

Fortfarande, Meratol syftar till att ta itu med båda sidor av bantning ekvationen, öka antalet kalorier brända och minska mängden kalorier som förbrukas. En sådan metod har visat sig vara det mest framgångsrika sättet att gå ner i vikt och rekommenderas av hälso-och sjukvårdspersonal.

Så låt oss ta en titt på i ingredienserna, varje Meratol kapsel innehåller 885mg av följande:

 • Capsicum extrakt (Capsimax plus blanda, 90mg): I red hot chili peppers och anledningen till de är röda. Används i ett antal fett brännare för att öka metabolismen som bevis har visat den hastighet vid vilken kalorier bränns till öka med upp till 12 gånger.
 • Kaktus extrakt (kaktusar Nea pulver, 66mg): en vild kaktus extrakt som har använts i århundraden som en effektiv naturlig aptit suppressant. En färsk studie har visar det kan hjälpa för att minska viktökning genom att hantera vattenförlust enligt studie som publicerades i Phytotheraphy forskning.
 • Brown algextrakt (Ascophyllum nodosum, 316mg): hittade i havet och innehåller potenta fytokemikalier som påstås ha många hälsofördelar. Av störst intresse är den kraftfulla jod uppsving som brun algextrakt kan ge. Förutsättning för korrekt viktkontroll och sköldkörtelfunktionen, minskad jod nivåer kan orsaka en låg ämnesomsättning.
 • Extrahera fikonkaktus (Opuntia, 200 mg): den viktigaste ingrediensen i många fett bindande bantningspiller som det är en löslig fiber som arbetar för att göra fettmolekyler för stor för att smältas. Bevis har visat att fikonkaktus kan avsevärt minska kalorier konsumeras av fetter i kosten.
 • Koffein (25 mg): en vanlig ingrediens i diet pills, visat sig öka mental vakenhet och neurologiskt ger den kirurg som du behöver för att maximera din träning och kamp träning trötthet. Endast en liten mängd finns i detta tillägg.

Det verkar att Meratol innehåller ett antal bra ingredienser som har några vetenskapliga uppgifter som tyder på viktminskning är möjligt.Effektiviteten av sådana ingredienser kommer att bero på de mängder som används och utan en full ingrediens profil detta är omöjligt att säga.

Det är värt att betona att de studier som refereras genomfördes med någon av ingredienserna i isolering. Vi känner inte till någon forskning som har kombinerat dessa 4 ingredienser (och koffein) tillsammans för att bevisa positiva vikt förlust resultat.

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Meratol biverkningar

Ingredienserna i Meratol är 100% naturliga och bör inte orsaka några negativa biverkningar.

Konsumenter som har upplevt positiva och negativa resultat med Meratol har inte rapporterat några biverkningar.

Oro: Om du lider av ett hjärtfel, är gravid eller ammar du rekommenderas att konsultera en läkare innan du tar detta tillägg.

Meratol recensioner från kunder

Meratol konsumenterna recensioner har varit något blandade med rapporter om minimal skillnad och lite av en besvikelse för mig att denna produkt verkligen fungerar du bara ta tabletter och sedan fortsätta som vanligt.

Bortsett från den officiella hemsidan, som naturligtvis endast visar de positiva recensionerna, tenderar det att vara mer negativa rapporter än positiva!

Meratol Recensioner – Var Köpa Meratol Piller

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Kändis Lauren Goodger godkännande av Meratol

Meratol Recensioner – Var Köpa Meratol PillerLauren Goodger, skådespelerska i UK verkligheten visar Den bara väg är Essex (TOWIE) med tungt i UK media stöder Meratol efter att hon förlorat 1 sten i 4 veckor.

I en intervju med först i New! Magazine (följt av funktioner i Daily Mail), Lauren avslöjade hon hade använt Meratol med en diet och motion program för att förlora vikt.

Jag började på 11st 4 kg och nu är jag 10 4 kg, så jag har tappat bort en sten i fyra veckor. Jag var en storlek 10-12 och nu är jag en frisk 10. Helst vill jag dock komma ner till en 8-10.

Lauren Goodger citeras i Daily Mail

Det är värt att hålla i minnet att under denna tid Lauren hade en personlig tränare som höll henne på en ganska intensiv träning och kost regim! Detta utan tvekan bidragit en hel del förändringar ses i många av de före och efter bilder (se höger).

Senaste bilder av Lauren verkar som om hon har lagt vikt på igen!

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Var kan jag köpa Meratol?

Meratol är tillgängliga direkt från den officiella hemsidan och kostar från £34.95 ($56) för 60 kapslar. Kan hade bättre valuta för pengarna genom att köpa Köp 4 få 1 fri paketet, vilket minskar kostnaden för under £20 ($32) per flaska.

Priser på webbsidan visas i brittiska pund, euro och USD och en 24-timmars orderrad visas tydligt. Det finns världen leverans men inga pengar-tillbaka-garanti.

Meratol som har fångat medier rampljuset i UK tack mestadels till kommande kändis status av Lauren Goodger, skådespelerska i UK dokusåpan The endast sätt är Essex har en slick söker hemsida.

Med förändringen i anspråk för Meratol, avsaknaden av eventuella pengar-tillbaka-garanti, innebär antalet negativa konsument recensioner och osäkert över ingrediens belopp att vi inte kan godkänna Meratol bantningspiller.

Avancerade hälsa står bakom några av de mest populära och framgångsrika bantningspiller på marknaden. även fortfarande vi tror Meratol faller under våra kriterier och har inget annat val än att förkasta det!

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida


Sökningar: “Meratol Recensioner – Var Köpa Meratol Piller”

 • anything

Relaterat: “Meratol Recensioner – Var Köpa Meratol Piller”